Politica de returnare

 

Puteți returna produsul în termen de 14 zile, noi vom returna suma în termen de 30 de zile pe baza următoarelor:

1. Dacă este vorba despre un produs mai mic și acesta a fost trimis cu Fan Courier, returnarea va fi gestionată prin serviciul de curierat, suportată de client. Costul returului este suportat de client. După ce primim produsul înapoi, îl verificăm pentru a vedea dacă se află în aceeași stare în care a fost trimis. Dacă totul este în regulă, vom rambursa prețul produsului.

2. În cazul livrării prin Pall-Ex:

Produsul poate fi returnat doar pe o paletă, deci în intervalul de returnare de 14 zile trebuie păstrată paleta pe care a sosit produsul.

Pentru produsele cu o valoare de ≤ 3000 lei, factura include un cost de transport de 150 lei, astfel incat pretul integral al produsului va fi rambursat. Costul returului este suportat de client, iar noi vom emite o factură în valoare de 200 lei; când aceasta este achitată, comandam ridicarea coletului de la Pall-Ex. (Costul de transport este de 200 lei pentru returnare deoarece inițial transportul unui produs pe paletă costă acest preț, dar la achiziționare oferim un discount de 50 lei, însă acest lucru nu se aplică în cazul returnării.)

Pentru produsele cu o valoare > 3000 lei, factura nu include un cost de transport separat de 150 lei, acesta fiind inclus in pretul produsului. În cazul returnării, vom restitui suma produsului minus 150 lei și vom emite tot o factură în valoare de 200 lei; după achitarea acesteia, vom comanda ridicarea coletului de la Pall-Ex.

reselecto politica2