Despre noi

despre noi reselecto

RESELECTO

Despre magazinul nostru

În anul 2013 ne-am angajat să oferim o selecție de calitate de mobilier nou, ușor folosit, la prețuri accesibile, precum și echipamente și articole electrice Samsung sau LG pentru clienții de toate vârstele, mediile și standardele sociale.
Gama noastră de produse cuprinde o varietate de electronice, electrocasnice, produse de mobilier din Italia și Germania, precum și articole home & deco resigilate sau care au fost returnate în decurs de 28 de zile. În funcție de valoarea produsului, oferim garanție pe o perioadă de timp cuprinsă între 6 luni și 2 ani, și asta pentru că ne încredem în calitatea produselor pe care le comercializăm.

Ne străduim să furnizăm mobilier și echipamente de înaltă calitate, resigilat sau returnat în termeni adecvați, pentru a contribui la un stil de viață prosper, confortabil, ecologic și durabil, dar care nu costă sume exagerate.

Suntem specializați în cumpărarea de volume mari de produse, motiv pentru care răspundem atât la comenzile venite din partea persoanelor fizice, cât și la cererile firmelor și a tuturor tipurilor de întreprinderi. Viziunea noastră se bazează pe respectul clienților, care este principiul de bază care alimentează activitatea noastră.

Prin urmare, ne ocupăm direct de cererile clienților cu abordarea noastră promptă. Până în prezent, numărul clienților noștri mulțumiți a depășit cifra de 5000 și ne propunem să oferim în continuare servicii prompte și de înaltă calitate.


RESELECTO

Ne mândrim cu faptul că oferim produse de mare valoare la prețuri avantajoase pentru casă, birou și afacerea dumneavoastră.

Ne mândrim, de asemenea, și cu faptul că activitatea noastră este cât se poate de ecologică. Desfășurarea unei afaceri ecologice ne ajută să reducem impactul asupra mediului și să conservăm resursele naturale. Afacerea noastră susține mediul înconjurător prin utilizarea de produse care ne reduc dependența de resurse naturale, prin oferirea unei noi vieți produselor de mobilier și echipamentelor resigilate sau returnate în termen de maximum 28 de zile, dar și prin utilizarea de produse și ambalaje fabricate din material reciclat.

Majoritatea produselor oferite spre comercializare sunt noi și vin însoțite de ambalajul original, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să folosim noi ambalaje. Încercăm să fim cât mai atenți la nevoile clienților și să ne dăm seama dacă putem face ceva diferit pentru a vă spori confortul acasă sau la birou. Activitatea noastră ecologică nu numai că aduce beneficii mediului, reducând amprenta noastră de carbon, dar economisește totodată resurse și bani. Faptul că afacerea noastră reușește să diminueze impactul negativ asupra mediului ne ajută să fim mai sustenabili și ne bucurăm că putem împărtăși aceeași viziune și aceleași obiective durabile cu clienții noștri.

Vom continua să ne direcționăm toate eforturile spre a putea oferi piese de mobilier, articole home & deco, electronice, electrocasnice și alte echipamente de 5 stele pentru locuințe, birouri, hoteluri, restaurante și alte întreprinderi pentru a reduce costurile pentru clienți și pentru a diminua amprenta de carbon. Vă invităm să vă îmbunătățiți confortul acasă sau la birou și să vă facilitați sarcinile de zi cu zi explorând selecția noastră de articole de mare valoare la prețuri avantajoase.

RESELECTO

In cazul in care doriti mai multe informatii legate de produsele Reselecto, nu ezitati sa ne contactati accesand pagina de contact!

Contact